piese camioane piese camioane piese camioane   piese camioane piese camioane piese camioane
piese camioane piese camioane
 
Noutati Camioane SRL

 


Pres remorca spate CAMIOANE SRL


Placute frana Bremskerl - Since 1929

  • OE-Quality
  • less wear of counter material
  • ECE certification
  • Green Coating
  • low LCC / long life distance
  • high quality accessory kits

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kp7jC4RM90s

Filtre Originale


                   


Diagnoza electronica

 

    

      Executam operatiuni de diagnoza cu TEXA IDC4 - sistem de diagnosticare multimarca pentru camioane si vehicule utilitare.

     Transport marfa international

     CONTACT TRANSPORT:

     MOBIL: +40 727 716 691

     TEL/FAX: +40 259 406 922

 


              Uleiuri ARDECA
 
                            
 
            
La acest link gasiti gama completa de specificatii tehnice  pentru uleiurile Ardeca, pentru comenzi si distributie va rugam sa ne contactati.
 
                SC CAMIOANE SRL este distribuitor agreat al marcii Belgiene, la baza careia sta calitatea, flexibilitatea si inovatia. Produsele Ardeca sunt fabricate si ambalate in Belgia. De acolo si apoi prin noi se reuseste distribuirea pe piata romaneasca a acestui brand puternic care se regaseste si pe piata internationala intr-o gama foarte larga. Ardeca lubricants -  ofera toate tipurile de lubrifianti pentru autoturisme, vehicule de transport, precum si pentru utilaje agricole, uz industrial,  transport naval si  industrie alimentara: uleiuri de motor, uleiuri de transmisie (uleiuri de transmisie ATF), vaseline, uleiuri hidraulice, uleiuri de compresor si multe altele. Cu o distributie impresionanta produsele ARDECA se regasesc la nivel mondial prin partenerii lor din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Statele Unite, intr-o piata in continua expansiune.

    

              Service Camioane complementar furnizarii de piese

      In urma cu mai bine de trei ani am demarat si activitatea de service camioane dorind sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Unitarea Service functioneaza in localitatea Bors aproape de granita cu Ungaria si aproape de viitoarea autostrada Bors-Brasov. Putem sa va oferim serviicii de diagnoza electronica, ITP, reglare geometrie directie computerizat, service-ul nostru fiind si service de marca Knorr-Bremse. Pentru mai multe informatii vizitati sectiunea Service camioane. 

                Service-ul camioane din Oradea dispune de echipamentul necesar rectificarii discurilor de frana cu sau fara demontare de pe autovehicul precum si rectificarea tamburilor.  Datorita depozitului de piese camioane aflat in incinta societatii putem sa reducem timpul de executie a lucrarilor la minim spre satisfactia clientului. Va reamintim ca tot aici putem executa lucrari de reglaj unghiuri directie camioane, inspectii tehnice periodice, (ITP) s.a.m.d.


      Angajari      

     Esti implicat in domeniu? Ai cunostinte avansate in identificari piese camioane?

     Trimite  CV-ul tau la adresa calin@camioanesrl.ro si poti face parte integranta din familia noastra.

     Citeste Politica noastra de confidentialitate pentru a vedea ce facem cu datele tale!


      Lansare site comert on line

    CUMPARA

     ‎Camioane Srl dezvolta si pune la dispozitia clientilor un nou sistem de vanzare on-line menit sa vina in sprijinul celor interesati.