piese camioane piese camioane piese camioane   piese camioane piese camioane piese camioane
piese camioane piese camioane
 

Piese camioane

Va oferim piese camioane si semiremorci din import atat originale DAF, MAN, RENAULT, SCANIA, VOLVO, MERCEDES, IVECO cat si de la alti producatori de piese camioane precum si service camioane. Beneficiind de o retea proprie de import, scopul nostru este de a pune la dispozitia clientilor nostri, din stoc sau la comanda, piese camioane pentru marci consacrate din segmentul masinilor de mare tonaj. Va punem la dispozitie o gama diversificata de piese camioane: parti motor, elemente de transmisie si directie, elemente pentru ambreiaj, suspensie, franare, electrice, caroserie dar si multe altele. Vizitati pagina de produse pentru mai multe detalii.

De asemenea service-ul de camioane Volvo, Scania, Mercedes, MAN, DAF, Renault, Iveco autorizat RAR din incinta societatii va pune la dispozitie o gama variata de operatiuni cum ar fi: prelucrari prin aschiere, suduri, lacatuserie, reglat geometrie directie computerizat, inspectii tehnice periodice ITP pentru camioane si autoturisme la o calitate deosebita datorita dotarii si echipamentelor moderne cu care service-ul camioane este echipat.  Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Service camioane.

       Urgent curier                      Transilvania post

              

 

Promotii piese camioane

*Promotie Aparatoare noroi Camioane SRL Cadou !!!

*Achizitionand produse in valoare de 2000 lei fara TVA pe parcursul unei luni primiti cadou o aparatoare noroi de calitate.


 

 

SC Camioane SRL

In mai 2003, in orasul din NV-ul Romaniei, ORADEA, se infiinteaza societatea CAMIOANE SRL avand ca domeniu principal de activitate "service camioane, comert cu piese si accesorii pentru autovehicule" si se axeaza pe service si comertul cu piese camioane.


Datorita experientei dobandite, si a performantelor obtinute in vanzarea de piese camioane, activitatea noastra s-a extins si am fost nevoiti sa venim mai aproape de dumneavoastra, cu filiala la Brasov , Sibiu , Cluj , Bucuresti , Tg. Mures, Bacau,  Zalau, Timisoara. Fiecarui punct de lucru ii este arondata o zona de activitate care este de obicei formata din judetul in care este localizat punctul de lucru si judetele limitrofe ale acestuia.


Ne axam foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate exceptionale pentru clientii nostri si implicit pentru noi. Deasemenea dorim sa dezvoltam relatii de parteneriate in Baia Mare, Satu Mare, Dej, Bistrita, Botosani, Suceava, Iasi, Focsani, Galati, Buzau, Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Alba Iulia, Deva, Resita, Alexandria, Calarasi, Slobozia, Tulcea, Ramnicu Valcea, Giurgiu, Targu Jiu, alte zone.