piese camioane piese camioane piese camioane   piese camioane piese camioane piese camioane
piese camioane piese camioane
 
Truck service Volvo

 

        In incinta sediului nostru central din comuna Bors, judetul Bihor, aproape de granita cu Ungaria langa vama Bors, am deschis in urma cu 4 ani un service camioane cu toate dotarile necesare efectuarii de reparatii camioane la standarde europene. Personalul calificat de care dispunem precum si dotarea cu scule si utilaje de ultima generatie sunt principalele noastre atuuri. Stocul de piese de camioane din depozitul propriu este de asemenea un aspect demn de luat in seama cand vine vorba de operativitatea, calitatea lucarilor de reparatii si intretinere.

          Aflat la granita cu Ungaria intre Oradea si Vama Bors service-ul de camioane Volvo, MAN, DAF, Mercedes, Renault, Iveco, Scania, ne premite sa venim in sprijinul dumneavoastra cu reparatii inainte de iesirea cu autovehiculele in spatiul Schengen astfel incat acestea sa fie intr-o stare buna pentru a nu intampina probleme la controalele efectuate de autoritatile straine.

     

Service camioane va ofera:

OPERATIUNI MECANICA AUTO

 • Diagnoza electronica cu ajutorul calculatorului;
 • Operatiuni de intretinere si mentenata genarala, service de baza-schimburi de ulei, filtre, antigel, alte fluide;
 • Reparatii capitale sau reglaje motor;
 • Reparatii ambreiaj, cutie viteze-manuala sau automata-, transmisii cardanice, diferentiale, transmisii finale;
 • Reparatii sistem de franare, componente aer cat si componente mecanice;
 • Reparatii si intretinere suspensie;
 • Reparatii echipament electric si electronic;
 • Revizii remorci si semiremorci;
 • tinichigerie-vopsitorie;

OPERATIUNI PRELUCRARI PRIN ASCHIERE, SUDURI, LACATUSERIE

          Executam operatiuni de rectificari tamburi si discuri de frana cu si fara demontare de pe autovehicul cu dispozitive speciale achizitionate in acest scop, in plus ca si completare la aceste operatiuni inlocuim ferodouri pe saboti de frana pentru toate tipurile de autovehicule, toate aceste operatiuni fiind executate in servisul propriu calitatea fiind una deosebita.

      Dispunem de echipamentul necesar pentru sablare componente, aceasta operatiune vine in completarea si din necesitatea executarii unor lucrari la o calitate deosebita mai ales cand vine vorba de reconditionat compresoare, etriere, ca urmare a montariii de seturi de reparatii noi acestea avand o calitate deosebita ca urmare a acestor operatiuni.

 

REGLAT GEOMETRIE DIRECTIE COMPUTERIZAT

            Standul pentru reglaj geometrie al directiei computerizat permite service-ului de camioane propriu o calitate a lucrarilor la sistemul de directie la un standard ridicat. Utilizand acest sistem de reglaj al directiei prin dispozitivul computerizat putem identifica probleme la sitemul de rulare impiedicand astfel uzura prematura a elemenelor ce concura la linia de rulare a atovehiculului, a elementelor de directie si in special a anvelopelor.

INSPECTII TEHNICE PERIODICE PENTRU CAMIOANE, SEMIREMORCI SI AUTOTURISME

          In cadrul service-ului de camioane va punem la dispozitie servicii de inspectie tehnica periodica (ITP) pentru autoturisme, camioane si semiremorci la un pret anatajos. Linia ITP propirie din cadrul service-ului de camioane este localizata intre Oradea si Vama Bors in localitatea Santion, Sos Borsului 89. Aceasta linie proprie ITP din cadrul service-ului camioane serveste nu doar celor carora le expira ITP-ul ci si pentru testarea si eficienta la franare a trenului de rulare ale autovehiculelor carora s-a intervenit cu reparatii pentru remedierea unor defectiuni la sistemul de rulare/franare, ca un factor de control, astfel autovehiculele sau semiremorcile, odata iesite din service-ul camioane sunt agreate sa circule pe drumurile publice in siguranta. De asemenea va reamintim ca service-ul camioane este autorizat RAR si pentru sisteme de franare KNORR-BREMSE,  inca o dovada in plus a calitatii serviciilor oferite de Camioane srl Oradea.

 

Dotari service camioane.

 • Calculator diagnosticare electronica, soft VCADS PRO de la VOLVO
 • Tester multimarca pentru camioane si semiremorci
 • Echipament diagnosticare marca BMC
 • Echipament complect de diagnoza sisteme de franare KNORR-BREMSE
 • Echipament reglare geometrie directie computerizat
 • Linie ITP
 • Scule, dispozitive speciale service camioane

          Datorita calificarii in domeniu a echipamentelor de care dispunem in cadrul service-ului Camioane si a experientei vaste acumulata dealungul timpului de catre inginerii nostrii autorizati Volvo, Knorr-Bremse, s.a.m.d. executam reglaj motor pentru orice tip de autovehicul. Reglajul motor fiind o operatiune care reduce costurile cu combustibilul consideram ca este necesara o data la 300 000 km.

Autorizari

 • Service camioane este autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR)
 • Linie ITP autorizata de Registrul Auto Roman (RAR)
 • Service camioane autorizat pentru sisteme de franare marca KNORR-BREMSE

 

 

Pentru service camioane
Ing. Andrei POJOGA
E-mail:
Ing. Ec. Calin NEGRUTIU
E-mail:
Tel/Fax:
 
+40 722.531 099
+40 722 716 691
+40 259 406 922

Tags: ITP camioane oradea, ITP, Staie ITP camioane, ITP camioane, service camioane, service camioane oradea, bors, vama bors, ITP oradea, ITP,